Om oss

Utbildningar med kvalitet

Confirm Education drog igång sin verksamhet och vi har sedan dess delat med oss av våra kunskaper till personer inom bygg och industri.

Genom tjänster, utbildningar och specifika produkter vill vi bidra till att skapa en bättre arbetsmiljö och större säkerhet på svenska arbetsplatser. Vi är specialiseradepå att hjälpa kunder inom bygg och industri som behöver stärka sina kunskaper och erfarenheter. En vilja till förbättring och ökad medvetenhet om säkerhet i det dagliga arbetet är något vi värderar väldigt högt.

Godkända av branschorganisationer

Hos oss får du riktigt bra utbildningar av instruktörer som är godkända av respektive branschorganisation och till marknadens lägsta pris. Efter att du har genomgått en utbildning får du ett godkänt kursintyg som bevis på din kompetens. Vi erbjuder utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport och tar fram skräddarsydda lösningar anpassade till dina behov och ditt schema. Vi uppdaterar våra utbildningar kontinuerligt med fler kurstillfällen och utbildningar från vårt kursutbud. Utbildningarna kan dessutom anpassad efter just ditt företags behov.

Kompetensutveckling ska löna sig, vilket innebär att den måste vara användbar när deltagaren är på den egna arbetsplatsen. Därför hämtar vi exempel och situationer från dagens teknik och villkor på marknaden.

Alla våra utbildningar finns tillgängliga på svenska, engelska, polska och arabiska och kan även utföras på distans.

När du väljer en kurs i hantering av asbest kan du även köpa erforderlig skyddsutrustning direkt från oss. Vi har marknadens bästa priser på saneringsutrustning och om du tar din asbestkurs hos oss får du ännu förmånligare pris.

 

Lev upp till Arbetsmiljöverkets krav med våra kurser inom asbesthantering