Asbest Utbildning

UTBILDA DIG INOM SÄKER ASBESTSANERING

Om oss

UTBILDNINGAR MED KVALITET

Hos oss får du riktigt bra utbildningar av instruktörer som är godkända av respektive branschorganisation och till marknadens lägsta pris. Efter att du har genomgått en utbildning får du ett godkänt kursintyg som bevis på din kompetens. Vi erbjuder utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport och tar fram skräddarsydda lösningar anpassade till dina behov och ditt schema. Vi uppdaterar våra utbildningar kontinuerligt med fler kurstillfällen och utbildningar från vårt kursutbud. Utbildningarna kan dessutom anpassad efter just ditt företags behov.

Kompetensutveckling ska löna sig, vilket innebär att den måste vara användbar när deltagaren är på den egna arbetsplatsen. Därför hämtar vi exempel och situationer från dagens teknik och villkor på marknaden.

När du väljer en kurs i hantering av asbest kan du även köpa erforderlig skyddsutrustning direkt från oss. Vi har marknadens bästa priser på saneringsutrustning och om du tar din asbestkurs hos oss får du ännu förmånligare pris.

 

Lev upp till Arbetsmiljöverkets krav med våra kurser inom asbesthantering